Sunday, March 22, 2009

CHarlies- The boys are back in town!

Greetings everyone! Sorry we'll take it in swedish this time. Don't worry, we will get back to the rest of the world later!

Först vill vi bara börja med att tala om hur bra vi har det. Våren är här och nästan alla i bandet har nog en gnutta vårkänslor. Dessutom har vi sånadär bra SJ-kort så vi reser gratis på alla tåg, får gratis mat, godis, tidningar m.m. ombord. Kul att vara rockstjärna. Så, ja vi har det riktigt bra!

Nåja, sedan jul har vi spelat in våran nya platta i en nedlagd pizzeria i våran hemstad Pliringeborg. Men vi började ju faktist redan i Mexico om ni läst >>här<<. How does it sound? Tja it's classic good rock with touch of Beatles and other good bands. Bröderna GG har som sedvanligt varit med och producerat och det känns verkligen jättebra att just de har gjort det! De känner oss bra och vet hur vi vill ha det. De har gett albumet ett skönt fylligt sound med lite extra handklapp och tamburiner varstans!

Med andra ord, våran nya skiva och tillika jubileumsplatta släpps den 15e april och den heter "This Is What We Are Famous For". Självklart har vi en ny singel som ni kan lyssna på någonstans här i cybervärlden. Den heter "In a revolution" och med b-sidan "Here comes the chips". Mycket nöje! Vi återkommer med några turnédatum. Ingen större världsturné till att börja med men i alla fall så att ni som vill får chansen att se oss!

Skål å ta en banan!/ Charliesponkarna

No comments:

Jonas Eliason aka Arturponken

Jonas Eliason aka Arturponken

Blog Archive