Thursday, January 22, 2009

100 Klubben

Trumvirvel... Detta är bloggens inlägg nr 100! 100 inlägg på bloggen! Haha. Hoppas verkligen att mätaren har rätt alltså.

JÄJÄ! Igår hade vi ännu ett såntdär special moment med mini-Telefunkers. Vi skrev förstås ännu en ny låt Just a little spazoid dance plus att ni kan lyssna och se en liten snutt här nedan. Telefunkers har sjösatts i Youtubes värld! Dessutom till min fasa upptäckte jag att det fanns ett fult tyskt skitband som kallar sig för Telefunker. VA? Är ni helt goa i huvvet eller? Ni ser fula ut, har fula instrument och eran sångerska kan känna sig ägd tillbaka till stenåldern utav t.ex. Maja Ivarsson från The Sounds eller Nina Persson från The Cardigans och A Camp. Eller varför inte den bäste, Artur i TELEFUNKERSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS. Det ska va ett S. Ni heter Telefunker. FEL haha. Det låter inte bra i mina öron. Ni kunde kunde tillverka bra högtalare ja, men era "Telefunkerband" låter crap. Telefunkers är grejen...

...sen lite senare så åkte vi genom McDonalds Drive-in och köpte oss några pajer innan vi åkte till lilla torget i stan och åt dem haha! Det är inte första gången vi gör detta. En gång köpte vi oss lite hambörgare och åkte till torget efter en spelning i Göteborg. Fint med hundra inlägg förresten. Korka upp nåt för den saken.


Ta 100 bananer!/ Artur

No comments:

Jonas Eliason aka Arturponken

Jonas Eliason aka Arturponken

Blog Archive