Thursday, July 9, 2009

Melody Club, kungar i Borås för en kväll

Betyg :) :) :)
Bäst: Destiny Calling, Palace Station
Sämst: Det klassiska Borås-vädret?
Publik: En hel del folk hade ändå samlats på torget i Borås.

Jag borde väl inse det. Åker man till Borås får man räkna med ett väder som går i de gråa färgerna. Inget Hawaii-väder här inte direkt. Vilken tur för boråsarna då att torsdagens huvudband hette Melody Club med en alldeles sjävlysande och blinkande flygel och tillika synth. Såg att pianisten även hade någon slags Moog-liknande synth vid sidan.

Nåväl! Det var en kväll full med Rickenbacker-gitarrer för att inte tala om basisten Niklas bas då men också en kväll fullmatad med kyligt väder samt tvättäkta Melody Club-hits. Ta bara de första fem låtarna som allihopa har släppts som singlar. Trots hitpotentialen tänder det inte riktigt till på det där sätter jag gillar förrän de kör Destiny Calling halvvägs in i spelningen. Så synd då att de trappar ner tempot direkt efteråt med en nerskalad pianoversion av Boys In the Girl's Room. En låt som jag annars alltid har haft som en av mina Melody Club-favoriter. Bättre blir det tyvärr inte riktigt. Palace Station funkar förstås alltid lika bra och även avslutande Electric. En helt hel-okej kväll i Melody Club-land.

Hela låtlistan:
Baby
Girls Don't Always Wanna Have Fun
The Only Ones
Covergirl
Wildhearts
Where Do I Belong?
Destiny Calling
Boys In the Girl's Room
She's the Girl
Fever Fever
Palace Station

Extranummer:
Eighteen
Electric

In a bit.

Ta en banan!/ Artur

1 comment:

Anonymous said...

Sluta klaga på vädret, det är väl för att du prickar in fel dagar att vara här på. Alltid tjöt om det regnar alltid i borås bla bla bla... lägg ner, hur orkar ni klaga.
/ Arg boråsare

Jonas Eliason aka Arturponken

Jonas Eliason aka Arturponken

Blog Archive