Tuesday, January 17, 2012

Let's call it a comeback


Big time coming!
Meddelande från bandet: Det är dags för den feta damen att kravla sig upp ur sitt nersjunkna soffhörn, ställa undan likörglaset och ta ton. Två år sedan sist, det var ett tag. Vi är glada att förkunna att Charlies äntligen är "back on track"! Vi har haft lite olika projekt för oss. Några har ägnat sig åt musik och lite studier, Charlie L har pluggat litteraturvetenskap. Henke packade väskorna så fort bandet inte planerade att göra något för en stund. Han har besökt Chicago, Los Angeles, Rio de Janeiro, Jamaica och London m.fl. Han beskriver det som en fin tid i livet.
Det är nu dags för något nytt.

Under 2011 har vi i hemlighet skrivit och spelat in demos. Tanken är att börja spela in en helt ny skiva. Kasetterna är fullmatade.

Men. Innan dess. Publiken har saknat Charlies och Charlies har saknat publiken. Vi insåg att under vintern skulle det finnas möjlighet för ett par kära återseenden runtom i Europa. Det fick oss att ringa våran granitfasta manager Freddie, han behövde inte lång tid för att tänka ut en rutt och började sedan boka gigs. Den 1 februari står vi på scen för första gången sedan våren 2009. Vi ser fram emot dessa spelningar och hoppas se så många som möjligt av er. Det kommer bli en härlig powerpop bonanza blandad med låtar från samtliga skivor. Från Young blood och Le petit bulldog till In a revolution och You can't dig yourself down.

Winter tour 2012
1.2 Helsinki
3.2 Oslo
4.2 Copenhagen
8.2 Warsaw
10.2 Prague
12.2 Cologne
13.2 Zürich
17.2 Malmö

In a bit.

Era guldfiskar//
Charlies

2 comments:

Jonas Eliason aka Arturponken

Jonas Eliason aka Arturponken